Array

Obhajkyňa finálovej účasti na minulotýždňovom turnaji EMPIRE Women's Indoor Kristína Kučová si zahrá minimálne 2. kolo aj na druhom turnaji v hale v TC EMPIRE Trnava.


VIDEOROZHOVOR SO ZARYCKOU
   VIDEOROZHOVOR S HONČOVOU      VIDEOROZHOVOR S KUČOVOU

Kučová sa na druhom turnaji stretla opäť s Rumunkou Roscovou, teraz nad ňou dominovala po víťazstve 6:1, 6:3. „Súperku som už poznala, lebo som s ňou hrala minulý týždeň. Bolo to také divné, že sme sa v tak krátkom čase opäť stretli na kurte. Myslím si, že som to zvládla dobre, aj keď som cítila stuhnutejší úvod. Napokon som sa do toho dostala a som rada, že som zápas ukončila v dvoch setoch," povedala Kučová pre www.tcempire.sk.

Ďalej aj Zarycká

Prvou víťazkou v stredu bola v prvom kole Češka Anastasia Zarycká, ktorá si poradila s Luxemburčankou Molinarovou 6:3, 6:2. „Zápas hodnotím pozitívne. Mala som jednoznačné vedenie, v prvom sete to bolo 5:1. V druhom to bolo 5:0. Vtedy sa súperka trochu uvoľnila, viac do toho išla. Potom si vzala po dva gemy v oboch setoch. Ale nakoniec som oba sety dokázala dotiahnuť do víťazného konca. Som veľmi rada, že sa to podarilo. S hrou som spokojná, prvé kolá nie sú nikdy jednoduché. Celkovo to bol solídny výkon," povedala Zarycká po zápase.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.