Array

Na prvom hardovom turnaji EMPIRE Women's Indoor 2019 s dotáciou 25 000 USD, ktorý sa hrá v klube TC EMPIRE Trnava, sa vo finále dvojhry v nedeľu 10. februára stretnú Kristína Kučová a Lucie Hradecká.

 ZÁZNAM Z FINÁLE NA FACEBOOKU KLUBU

VIDEOROZHOVOR S KUČOVOU

VIDEOROZHOVOR S HRADECKOU

VIDEOROZHOVOR S HONČOVOU

Lucie Hradecká zdolala v semifinále svoju krajanku Barboru Štefkovú dvakrát 6:3 a Kučovej súperka Cadantuová z Rumunska odstúpila za stavu 1:5 v prvom sete pre zranenie. „Od začiatku zápasu som sa cítila super. Mala som dobrý timing pri loptách, naháňala som ju hneď od začiatku, nebála som sa jej rozhadzovať lopty po ľavej či pravej strane. Mala som to viac-menej pod kontrolou a išlo to ešte aj rýchlo. Som veľmi rada, že som vo finále," povedala Kučová pre www.tcempire.sk.

Kučová sa v sobotu stretla v zápase s Rumunkou Cadantuovou štvrtýkrát v kariére, už s ňou má bilaciu 4:0. „Spomenula som si napokon aj na predošlé duely s ňou, hrali sme proti sebe vo finále tiež 25-tisícového turnaja na Ukrajine. Prehrávala som, v druhom sete som to otočila a v treťom som zvíťazila - 4:6, 7:6(5), 6:0. Pamätala som si, že je veľká bojovníčka. A nedá zadarmo ani jednu loptu. Dosť ma prekvapilo, že teraz skrečovala. Pravdepodobne ju rozbolela noha, keďže na tvrdom povrchu je náročné odohrať toľko zápasov. Lopty sú rýchle, musíme byť v strehu," skonštatovala Kučová, ktorá sa nevie dočkať finálového duelu.

„Teším sa, že vo finále hrám proti Lucke, pretože hrá obojručne oba údery ako ja. Dokonca máme ešte aj rovnaké rakety. Bude to pre mňa veľká výzva. Budem sa snažiť dobre pripraviť. Lucka výborne podáva, ide naplno od prvej do poslednej lopty," dodala Slovenka, ktorá odohrá aj druhý turnaj EMPIRE Women's Indoor 2019.

Víťazkami štvorhry rumunsko-bulharský pár

Víťazkami debla na turnaji EMPIRE Women's Indoor 2019 sa stal rumunsko-bulharský pár Elena Bogdanová/Elitsa Kostová, ktorý vo finále zdolal slovensko-ukrajinskú dvojicu Michaela Hončová/Ganna Poznikhirenko 7:5, 7:6(5).

VIDEOROZHOVOR S HONČOVOU

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.