Array
   

Kristína Kučová – Alexandra Cadantuová, Lucie Hradecká – Barbora Štefková. To je zloženie semifinálových dvojíc hardového turnaja EMPIRE Women's Indoor 2019, ktorý sa hrá v klube TC EMPIRE Trnava.

CADANTU'S INTERVIEW   VIDEOROZHOVOR S HRADECKOU  VIDEOROZHOVOR S KUČOVOU

 

Slovenka Kristína Kučová si poradila vo štvrťfinále so Srnkou Dejanou Radanovičovou 1h 31 minút 6:4, 6:1. „Povedala by som, že dnes som sa tak prebudila. Zdravo som sa nabudila. Som spokojná so svojim výkonom. V prvom sete som prehrávala 3:4 a tam sa to zlomilo. Potom mi už išiel servis, return, začalo to ísť. Som rada,“ hodnotila svoj výkon Kučová.

„Srbku som veľmi nepoznala. Najväčší problém bol pre mňa jej servis. Niekedy hrala aj dlhé lopty po čiare, z čoho som bola občas tiež prekvapená. Neskôr som to kontrolovala.“

Kučová si v sobotu zahrá o postup do finále dvojhry. S Rumunkou Cadantuovou sa stretne už štvrtýkrát v kariére, zatiaľ má Slovenka pozitívnu bilanciu 3:0. Všetky duely spolu odohrali na antuke, teraz to bude prvýkrát na harde. „Cadantuovú poznám, ale netrénovali sme spolu. Vždy sme sa stretli len na zápasoch. Tie si veľmi nepamätám,“ dodala.

Rumunka Cadantuová, ktorá trénuje v Trnave, je v semifinále

Rumunka Alexandra Cadantuová zdolala vo štvrťfinále dvojhry prvú nasadenú Terezu Smitkovú z Česka 7:5, 6:1. „Som veľmi šťastná, že som zvíťazila. Bol to ťažký zápas. Obe sa poznáme veľmi dlho. Hrali sme proti sebe viac zápasov, ale predtým na antuke. Vedela som, že to bude náročné. Ona je typom hráčky, ktorá je lepšia na tvrdom povrchu. Myslím si, že som odviedla dobrú prácu, keďže som postúpila," povedala po zápase Cadantuová. „Prvý set bol tesný, bolo 5:5, každý fiftín bol dôležitý. Myslím si, že v druhom sete bola nahnevaná, čo mi pomohlo k postupu."

Zaujímavosťou je, že Rumunka sa pred turnajom pripravila priamo v trnavskej EMPIRE Tennis Academy, kde trénuje aj so svojím priateľom a tiež tenistom Uladzimirom Ignatikom z Bieloruska. „Trnavu mám rada - miestnu atmosféru, ľudí. Je tu veľa kurtov v halách, čo nenájdete v kluboch len tak. Je to pre nás fajn, máme kde trénovať v dobrých podmienkach. Mám si s kým zahrať, je tu veľa juniorov. Takisto veľmi dobre vychádzam s trénermi. Dúfam, že tu budem trénovať aj naďalej," dodala Rumunka.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.