Array

Slovenka Kristína Kučová si poradila v 2. kole ženského turnaja EMPIRE Women's Indoor 2019 s Rumunkou Roscovou hladko za 51 minút 6:1, 6:0. Nasadená jednotka z Česka Tereza Smitková zvíťazila na harde v hale TC EMPIRE Trnava za 1 h 25 minút nad Srbkou Kostičovou 6:2, 6:1.

VIDEOROZHOVOR S KUČOVOU     ROZHOHOVOR SO ZARYCKOU     VIDEOROZHOVOR SO SMITKOVOU 

 
 

Kučová odohrala v stredu nielen dvojhru, ale aj štvorhru so Chantal Škamlovou. A teraz počas duelu druhého kola to cítila. „Včera sme skončili neskoro. Bolo to celkom namáhavé. Dnes som cítila stuhnuté kríže. Dala som sa dokopy, dobre som sa rozhýbala. Na kurte som sa už potom cítila dobre," povedala Kučová pre www.tcempire.sk.

Slovenka si myslí, že rumunskú súperku niečo limitovalo. Možno to súviselo s jej stredajším duelom, keď jej stretnutie prvého kola trvalo 3 hodiny a 7 minút. „Od začiatku sa chytala za kríže. Ale podávala ako keby dva prvé servisy, čiže pri returne som musela byť v strehu. Myslím si, že som zahrala dobre. Celý zápas som kontrolovala. Aj keď za výkon by som si dala asi tri mínus. Platí však to, že sa musím dostať do zápasového rytmu. Hneď po tomto zápase pôjdem ešte na kurt na 20 minút. Žiadny ťažký tréning. Potom už len poobede zregenerovať pred piatkovým štvrťfinále," dodala Kučová.

Do štvrťfinále postúpili aj Rumunka Cadantuová, ktorá zdolala Slovenku Terezu Mihalíkovú 6:2, 6:4, Bulharka Kostovová a Češka Barbora Štefková.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.