Array

Zverenkyňa Michala Brtka a členka EMPIRE Tennis Academy Francesca Andrea Feodorov (15) sa dostala prvýkrát v kariére do finále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF.

Feodorov sa to podarilo na septembrovom juniorskom podujatí ITF Luzern Junior Competition (Grade 4) vo švajčiarskom Luzerne. Vo Švajčiarsku bol aj náš tréner Michal Brtko. „Turnaj hodnotím pozitívne, pretože to bolo jej prvé finále na medzinárodnom turnaji, takže je to pre ňu veľká skúsenosť. Hlavne sa presvedčila o tom, že keď je mentálne a fyzicky pripravená, tak má nato uhrať dobre výsledky na turnajoch ITF," povedal pre www.tcempire.sk Michal Brtko. „Vôbec sme to neočakávali, pretože po vzájomnej dohode toto bol jej posledný turnaj v letnej sezóne, takže išla od zápasu k zápasu. Nakoniec to vystrelilo až do finále, takže to je určite menšie prekvapenie."

A ako sa Michalovi Brtkovi spolupracuje s Francescou? „Trénuje sa s ňou veľmi dobre, pretože tenis miluje a nikdy ju nemusím prehovárať na tréningy. Je to pracovitá a inteligentná baba, ale aj dosť tvrdohlavá a tichá a potrebuje ešte získať sebavedomie vo vlastné schopnosti," dodal kouč.

Luzern, Švajčiarsko, juniorský ITF, ITF Luzern Junior Competition, Grade 4, antuka, vonku:
Francesca Andrea FEODOROV [9]
1. kolo: voľný žreb
2. kolo: Sarah LUTZ (FRA) 6-3 6-3
3. kolo: Melody HEFTI (SUI) 7-6(1) 6-4
štvrťfinále: Claudia SANCHEZ QUESADA (ESP) 6-2 6-0
semifinále: Sarah MUELLER (GER) 3-6 7-6(5) 6-1
finále: Alina GRANWEHR (SUI) 1-6 4-6

Francesca s trénerom Brtkom v Luzerne:

20180908 Feodorov Brtko 01

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.