Array

Ženský hardový turnaj EMPIRE Women's Indoor 2018 sa skončí v nedeľu 11. februára finálovým zápasom medzi Moldavčankou Anastasiou Detiuc a Ruskou Sofyiou Lansere. Rozhodli o tom sobotňajšie semifinálové duely v klube TC EMPIRE. 

Anastasia Detiuc si poradila v semifinále v dramatickom dueli v troch setoch 6:4, 6:7, 7-6. „Som rada, že ten zápas už skončil. Bolo to hrozne dlhé, fyzicky a psychicky náročné. Som rada, že som to zvládla. Aj keď to chvíľu vyzeralo, že už je koniec a prehrám to," povedala Detiuc z Moldavska, ktorá hovorí plynule česky. Jej súperkou bude vo finále iba 17-ročná Ruska Sofya Lansere, ktorá si poradila s krajankou a nasadenou turnajovou sedmičkou Elenou Rybakinou 2:6, 7:5, 6:3.

VIDEOROZHOVOR S DETIUC

Štvorhra pre Poľky

Detiuc hrala aj vo finále štvorhry spolu s krajankou Johanou Markovou. Vo finále nestačili na poľský pár Paulina Czarnik/Daria Kuczer a prehrali 3:6, 5:7. Pre Poľky to je prvý spoločný deblový titul v kariére.

VYHLÁSENIE VÍŤAZOK V DEBLI

INTERVIEW DOUBLES WINNERS

Mendesová neobháji titul

VIDEOROZHOVOR S MENDESOVOU

Češka Pernilla Mendesová neobháji titul, ktorý v Trnave získala pred rokom. „Tesnejšie to už ani nemohlo byť. Neviem, mne sa zdá, že by sme si obe dnes zaslúžili remízu alebo to, aby sme vyhrali obe dve. Bohužiaľ, mne to nevyšlo. Súperka hrala dobre, dlhé údery k základnej čiare, tlačila ma. Hrá veľmi rýchlo," povedala o semifinále Mendesová.

„Tento zápas ma mrzí, ale inak si myslím, že môžem byť s turnajom spokojná. Nepočítala som s tým. Teraz mi začína v škole nový semester, zahrám si nejaké ligy a uvidím ešte, aké ITF turnaje budem hrať v lete," dodala Mendesová.

20180211 finalistky stvorhryx

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.