Array

Dvaja členovia TC EMPIRE Trnava zvládli druhé kvalifikačné kolo antukového mužského turnaja EMPIRE Futures Trnava 2017, ktoré sa hralo v pondelok v areáli trnavského klubu.

 

 

 


VIDEOROZHOVOR S BRNOM

Samuel Paulovčák zdolal v druhom kole krajana Mareka Šrámeka 6:3, 7:5. David Brna nastúpil proti prvému nasadenému Britovi Sammovi Butlerovi, s ktorým v treťom sete prehrával už 1:5, ale duel napokon otočil vo svoj prospech. Zvíťazil 4:6, 7:6(8), 7:5.

„V prvom sete sme sa oťukávali, nevedel som, akú má hru. Držal sa vo výmenách, bolo veľmi ťažké mu zabiť loptu. Ušla mi koncovka setu, lebo som ho nevedel pretlačiť. V druhom sete som hneď stratil servis, ale potom sa mi podarilo získať ho späť a dorovnať ho. Samotný tajbrejk bol už o šťastí. V treťom sete ani neviem, čo sa stalo, ako sa to dalo otočiť z 1:5. To bolo asi tiež o šťastí, začal som do toho strieľať a všetko mi padalo. Do každého úderu som išiel naplno, s plným švihom. Sám som tomu nechápal," povedal o svojom obrate Brna, ktorému sa to ešte nikdy medzi mužmi nepodarilo.

„Ešte nikdy sa mi nepodaril takýto obrat. Cítim sa v pohode, dúfam, že zvládnem druhý zápas, idem sa vystrečovať, vybehám sa," dodal.

Brna si zahrá v utorok o účasť v hlavnej súťaži s Nemcom Danielom Kopeiniggom, Paulovčák s krajanom Michalom Markom.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.