Array

Tento týždeň sa v klube TC EMPIRE Trnava konalo sústredenie žiakov a žiačok, ktorí patria k najlepším na Slovensku. Zároveň sa zúčastnia aj turnaja Tennis Europe Trnava Cup 2017, ktorý sa začína už cez víkend.

V koncepcii, ktorú klub má, boli už dlhšie plány na zorganizovanie sústredenia pre najlepších slovenských hráčov. „Osvedčilo sa nám to už aj pred turnajom do 18 rokov vo februári. Vtedy sme zároveň rozdali karty najlepším slovenským juniorom. Na EMPIRE Cupe viacerí z nich dosiahli veľmi dobré výsledky a na toto celé sme chceli nadviazať. Chceme pomôcť slovenskému tenisu. Hovoril som s rodičmi, zareagovali pozitívne na trénerský tím i sparingy. Hráči, ktorí neprišli, sú vyťažení medzinárodnými turnajmi prípadne sú školopovinní," hovorí športový riaditeľ TC EMPIRE Trnava Tomáš Boleman. „Hráči do 14 rokov, ktorí tu sú, absolvujú zároveň aj náš medzinárodný turnaj. Tieto sústredenia chceme robiť 3-4 krát do roka. Radi im ponúkneme naše zázemie, trénerský tím, aby sa tu mohli veľmi kvalitne pripraviť."
Kemp má na starosti klubový šéftréner Daniel Trčka, ale medzi posilami je aj Vladimír Pláteník. „Priznám sa, že s tým sme predtým nepočítali, ale Vlado Pláteník prišiel do klubu. Bol som sám prekvapený z jeho reakcie, lebo kempu sa chcel zúčastniť. Je to obrovské plus. Verím, že deti vedia, kto ich trénuje a že majú tieto základné informácie. Tréneri navyše chceli vidieť najlepších hráčov do 14 rokov," dodal Boleman.

Sústredenie v klube TC EMPIRE pred turnajom Trnava Cup 2017 – TEJT Category 2 U14:

Hráči: Guzoň, Horák, Hrazdil, Schwarc, Lazarčík, Tóthová, Naď, Palčo, Štancel, Zelenayová, Mráziková, Suchánková, Kotlíková, Zelníčková, Almási
Tréneri: Trčka, Pláteník, Grolmus, Hanák, Kormyš, Beck, Řežáb

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.