Array

Na to, aby vedel mužský i ženský tím trnavskej tenisovej akadémie EMPIRE Tennis Academy aj v budúcnosti konkurovať nielen domácim, ale aj špičkovým zahraničným tenistom, potrebuje mať k dispozícii kvalitnú základňu juniorov a junioriek. Práve konkurencia v tejto vekovej kategórii sa tiež zišla v trnavskom klube pod vedením skúseného šéftrénera Daniela Trčku.

FOTOGRAFIE ZO STRETNUTIA JUNIORSKÉHO TÍMU

Po zverejnení členov mužského a ženského tímu EMPIRE Tennis Academy, v ktorých nechýbajú zaujímavé mená ako Martin, Zelenay, Podlipnik, Blaško, Fabian či Svitolinová, Šafářová, Kasatkinová, Šramková i Mihalíková, trnavský klub predstavil i početné družstvo do 18 rokov.

„Ide o výkvet slovenského tenisu. Sú to hráči, ktorí patria medzi najlepších a ich koncentrácia je v Trnave, čo sa týka Slovenska, najväčšia. My sa pokúsime z nich urobiť najlepších v medzinárodnom merítku, čo nebude jednoduchá úloha. Bude to trvať, ale pustili sme sa do toho. Hráčov je veľa, ale keď budú makať, verím, že sa to niektorým podarí,“ priblížil projekt český šéftréner Daniel Trčka, ktorý celý projekt zastrešuje.

„Medzi naše nové posily patrí Peter Vlk, ktorý mi pomôže s organizáciou a s mojou tréningovou skupinou. Pripojí sa k nám aj Tomáš Výrostko, ktorý bude cestovať so zverencami najmä po turnajoch a bude sa pri tom striedať s Reném Hanákom. Do tímu, samozrejme zapadá aj Juraj Jančovič, ktorý bude viac prítomný v klube,“ konkretizoval šéftréner zostavu koučov a ozrejmil aj spôsob fungovania juniorského tímu. „Chceli by sme, aby tréneri cestovali spolu s väčšou skupinou detí, je to najlepšia forma. Skupina si vie pomôcť, tréningy sa organizujú lepšie, je to výhodnejšie aj z ekonomických dôvodov. Tím potom pomôže jednotlivcovi, ktorému sa výsledkovo nedarí. Každý jednotlivec má zabezpečené komplexné služby, sparing, majú tu vzory v podobe členov ženského a mužského tímu TC EMPIRE. Najväčším benefitom pre nich je konkurencia, keď niekto hrá zle, nastúpi na jeho miesto niekto iný. To by ich tiež malo prinútiť podávať maximálne výkony,“ potvrdil Daniel Trčka, ktorý už má s kolegami pripravenú prvú spoločnú akciu.

„Bude to náš domáci turnaj EMPIRE Cup U18 2017, ktorý sa koná v klube začiatkom marca. Pred ním budeme organizovať aj sústredenie pre hráčov, ktorí na ňom budú hrať. Nastavíme si úroveň služieb, ktoré budeme poskytovať hráčom napríklad aj pred výjazdami do zahraničia,“ dodal Daniel Trčka.

Trénerský tím pre juniorov: hlavný tréner Daniel Trčka, tenisoví tréneri Juraj Jančovič, René Hanák, Jaroslav Kormyš, Tomáš Výrostko, Tomáš Boleman, kondiční tréneri Maroš Molnár, Martin Hromkovič (Molfit) a Roman Řežáb.

Juniorské tímy:

Dievčatá: Barbora Matúšová, Lenka Stará, Kiara Petrovická, Adriána Šenkárová, Nina Stankovská, Sára Suchánková, Olga Molchanova, Vanda Vargová, Romana Zelenayová, Karolína Mráziková

Chlapci: Martin Fekiač, David Juras, Daniel Trčka, Viktor Bánczi, David Čierny, Samuel Paulovčák, Pavel Shumeiko, Krištof Minárik, János Fekete, Adam Arbet, Lukáš Bielik, Stanislav Valent, Tomáš Lánik, Filip Žilkay, Alfréd Almási, David Schwarc, Markus Lazarčík

IKO 9129-3

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.