Array

Celoštátne finálové kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu sa už tradične konalo od 6. do 9. 10. 2016 v bratislavskom NTC.V tomto roku sa doň prebojovali až tri tímy trnavského TC EMPIRE.

Náš B-tím chlapcov odštartoval na turnaji z druhej pozície regionálneho kola a začali hrať už vo štvrtok. Prvý zápas prehrali s Prešovom, čo ich odsunulo do bojov o 9. až 12. miesto. V piatok vyhrali nad Dunajskou Lužnou a v nedeľu podľahli Trebaticiam. Obsadili konečné 10. miesto.
Pre A-tím chlapcov TC EMPIRE sa začal Detský Davis Cup až v piatok, keďže sme boli víťazmi regionálneho kola. „Hrali sme proti Banskej Bystrici, ktorá mala na prvom poste veľmi dobre hrajúceho Medveďa. Súboj sme však vyhrali 4:1, keď iba Patrik Hulín podľahol Medveďovi. Marek Naňo ho zdolal tesne 7:6 a víťazstvo potvrdil Artur Dosedla v poslednej dvojhre,“ hodnotí kapitán nášho A-výberu Tomáš Boleman.
V semifinále sme nastúpili proti Zvolenu, úvodné dvojhry nám však nevyšli a prehrávali sme 0:2. Zvolen potom rozhodol o postupe vo štvorhre. „Chalanom sa však podarilo skorigovať stretnutie v záverečných dvoch dvojhrách a znížili sme na konečných 2:3. Veľmi ma teší víťazstvo 7:6 Artura Dosedlu proti Jurigovi, keď odvrátil aj mečbal,“ prízvukuje Boleman.
O konečné 3. miesto sme sa stretli s TK Slávia Agrofert STU Bratislava. „Chalani podali v tomto stretnutí najlepšie výkony, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku. Zvíťazili sme 4:1 a obsadilo sme vynikajúce 3. miesto. Chalani vytvorili veľmi dobrú partiu, tím bol veľmi vyrovnaný a hrali na hranici svojich možností,“ zdôrazňuje Boleman.

Hráči A-družstva, kapitán Tomáš Boleman:

# priezvisko a meno
1. Naňo Marek
2. Hulín Patrik
3. Baláž David
4. Dosedla Artur

Hráči B-družstva, kapitán Michal Brtko:

# priezvisko a meno
1. Jakubovič Xavier
2. Paulovčák Sebastián
3. Bíly Pavol
4. Polák Šimon

Dievčatá na treťom mieste

Dievčatá TC EMPIRE taktiež zahájili turnaj v piatok proti Petržalke a svoje prvé stretnutie zvládli na jednotku. „V semifinále narazili na Žilinu a Ella Ftorková prekvapila favorizovanú Kyseľovú, keď vyhrala 6:3. Saša Félixová vzdorovala Surovčíkovej, ale na koniec jej tesne podľahla. Štvorhra potom naklonila misku váh na stranu Žiliny, ktorá si už v záverečných dvojhrách nenechala ujsť víťazstvo,“ povedal o výkonoch dievčat kapitán.
V boli o tretie miesto sme sa stretli s klubom TK Jednotka a Vanessa Nováková so Sašou získali tri body. Dievčatá sa mohli tešiť z tretieho miesta. Ella Ftorková pridala štvrtý bod a Sára Kašťáková podala veľmi sympatický výkon, ktorý však nestačil na víťazstvo.
„Chcel by som poďakovať všetkým hráčom a rodičom za vydarený záverečný turnaj. Deti vytvorili veľmi dobrú partiu a navzájom sa povzbudzovali. Veľmi často bolo počuť - EMPIRE do toho,“ dodáva spokojný kapitán.

Hráčky družstva, kapitánka Eva Šestáková

# priezvisko a meno
1. Félixová Saša
2. Nováková Vanessa
3. Ftorková Ella
4. Kašťáková Sára

Naši zástupcovia v Detskom Davis Cupe a Fed Cupe:

20161009 detsky Dc trnava001

20161009 detsky Dc trnava

20161009 detsky Dc trnava002

20161009 detsky Dc trnava003

20161009 detsky Dc trnava004

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.