Array

V sobotňajšom singlovom semifinále na antukovom desaťtisícovom turnaji EMPIRE Futures Trnava 2016 bude mať zastúpenie aj Slovensko. Medzi najlepšiu štvoricu sa prebojoval Patrik Fabian, ktorý zdolal Poliaka Rajskiho 6:4, 6:4 a sobotu vyzve v boji o finále od 11:00 Ukrajinca Filippa Kekerčeniho.

Fabian mal podľa vlastných slov celý duel s poľským súperom pod kontrolou. „Čo sa týka výsledku, je to tesný zápas. Už v prvom sete v každom geme som mal naňho brejkbaly, ktoré som nevyužil. Mohlo to byť omnoho ľahšie. Sám som si to trochu skomplikoval. Som spokojný, určoval som si tempo hry, podržal ma servis. Na kurte som sa cítil dobre. Moja hra naňho fungovala. Cítil som sa sebavedome, mal som to pod kontrolou," zhodnotil svoje vystúpenie Fabian. Člen NTC a zverenec Milana Martinca má zatiaľ na konte jeden titul na okruhu ITF z Tunisu.

Kapas skrečoval, Kaleničenko semifinalistom

Kaleničenko, zverenec trénera Jána Stančíka, vyhral prvý set nad Kapasom 6:3, v druhom mu súper skrečoval. „Hral som dobre. Podal som dobrý výkon. Súper dnes nebol v najlepšej kondícii, v druhom sete skrečoval. Vedel som, že sa cíti zle, lebo včera skrečoval debla. Tušil som, že nie je na tom stopercentne po zdravotnej stránke. No predpokladal som, že sa bude snažiť snažiť dať zo seba všetko, čo môže. Koncentroval som sa počas zápasu iba na seba. Som spokojný s postupom," uviedol Danylo po dueli. 

Ukrajinec si zmeria v semifinále sily s Francúzom Corentinom Denollym.

Výsledky, štvrťfinále dvojhry:
Patrik Fabian (SVK) - Maciej Rajski (POL) 6:4, 6:4
Filipp Kekerčeni (UKR) - Dominik Kellovský (CZE) 7:5, 6:2
Corentin Denolly (FRA) - Pavel Nejedlý (CZE) 4:6, 6:2, 7:5
Danylo Kaleničenko (UKR) - Andriej Kapaš (POL) 6:3 skreč

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.