Array

Ťahákom dňa na turnaji EMPIRE Futures Trnava bol v utorok duel 1. kola medzi Karolom Beckom, členom TC EMPIRE Trnava a Tomášom Pavlovským. Z víťazstva 6:0, 6:1 sa tešil bývalý daviscupový reprezentant a kedysi 36. hráč rebríčka Beck, ktorý je momentálne trénerom miestnej medzinárodnej akadémie EMPIRE Tennis Academy.

INTERVIEW S KAROLOM BECKOM

Beck sa vrátil do singlového diania v profitenise po 15 mesiacoch, keď naposledy hral v apríli minulého roka na Taiwane. Teraz v prvom kole trnavského turnaja Futures zvládol bez problémov úvodnú prekážku v podobe kvalifikanta Pavlovského. „Najťažšie bolo bojovať so slnkom. Keby sme hrali dlhšie, zobralo by mi to viac síl. Vyzeralo to, že súper bol zo mňa dosť nervózny, ušetril som si sily. Zápas som si užil," povedal po zápase Beck.
Voľnú kartu, ktorú potreboval, keďže už nemá renking, dostal od domácich organizátorov. „Niekto, kto mal voľnú kartu (pozn. red. Tomáš Liška), sa odhlásil a nemali ju komu dať, tak som ju prijal. Som veľmi vďačný TC EMPIRE, že sa ma na to opýtali a ja som si s radosťou zahral."

Beck už nehráva na profiokruhu, venuje sa trénerstvu v Trnave a jeho dvomi zverencami sú Rus Arťom Dubrivný a Slovák Viktor Bánczi. „Viktor je momentálne zranený, má problém so zápästím, viac sa teraz venujem Arťomovi. Boli sme spolu na turnajoch od mája, v juniorskom rebríčku sa dostal zo 140. miesta na 65., teraz trochu padol. Na svoj vek je veľmi pevný, snaží sa hrať veľmi agresívne. Aj ja som v minulosti tak hral, snažil som sa tlačiť, čiže mám mu čo dať. Má potenciál. Obidvaja sú profíci, robia všetko naplno, dôležité je, že si aj rozumieme. Snažia sa hrať to, čo im vštepujem do hry. Som s nimi spokojný," dodal Beck.
V druhom kole vo štvrtok sa Beck stretne s jedným z dvojice Marek Semjan – Dominik Kellovský.

V utorok neuspel v prvom kole dvojhry ďalší Slovák Samuel Hodor, člen bratislavskej Akadémie LOVE 4 TENNIS, ktorý nastúpil ako lucky loser namiesto Čecha Petra Michneva, ktorý sa odhlásil z turnaja pre zranenie. Hodor prehral s Dominikom Süčom 4:6, 3:6.

Nedarilo sa ani Ivanovi Košecovi, ktorý prehral 3:6, 1:6 s Ukrajincom Filippom Kekerčenim.

IMG 2874

IMG 2876

IMG 2880

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.