Array

Iba 15-ročný junior Daniel Balaščák postúpil do finále kvalifikácie na mužskom turnaji 1st M25 EMPIRE Men's Indoor 2023. V prvom kvalifikačnom kole nečakane zdolal o 7 rokov staršieho krajana Samuela Puškára v troch setoch 6:3, 3:6, 10:8. V 1. kole kvalifikácie uspel aj ďalších člen TC EMPIRE Trnava Marek Naňo (17).

VIDEOROZHOVOR s BALAŠČÁKOM

Medzi hráčmi je až 7-ročný vekový rozdiel, ale Balaščák dokázal postúpiť. „Snažil som sa bojovať o každú loptu. Vyšiel mi najmä prvý set, čo som rád. Čo sa týka druhého setu, mám zdravotné problémy. Už za stavu 2:5 som ho trochu vypustil. Snažil som sa potom sústrediť na supertajbrejk. Som rád, že mi vyšiel,“ povedal po postupe Daniel Balaščák z EMPIRE Tennis Academy.

„Najnáročnejšie bolo pre mňa returnovať súperov servis. Inak som sa cítil celkom v pohode, ale s mužmi už trénujem, takže v tomto to bolo v pohode,“ pokračoval Balaščák, ktorý je vďačný za voľnú kartu do hlavnej súťaže. „Ešte včera večer som nevedel, či nastúpim. A nakoniec sa mi podarilo vyhrať, takže som veľmi šťastný. Teraz sa dohodnem s trénerom, ako sa pripraviť na zajtrajší zápas finále kvalifikácie a chcem sa pripraviť naň na 100%,“ dodal Balaščák.

Postup Mareka Naňa

VIDEOROZHOVOR s NAŇOM

Marek Naňo (17) z TC EMPIRE Trnava takisto postúpil do finále kvalifikácie na mužskom turnaji 1st M25 EMPIRE Men's Indoor 2023. V 1. kole kvalifikácie si poradil s trinástym nasadeným Matasom Vasiliauskasom (20) z Litvy 7:6(5), 6:1.

„Hral som solídne. Trochu mi nešiel forhend, ale bol som spokojný so servisom a bekhendom. Mohol som mať trochu lepší pohyb. Ale pred zápasom som sa necítil stopercentne. Takže som rád, že to takto dopadlo,“ povedal Naňo po zápase.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.