Array

Prvým víťazom štvrtkového programu halového mužského turnaja 1st EMPIRE Men's Indoor 2020, ktorý sa koná od 24.2. do 1.3., bol Ukrajinec Vitalij Sačko.

VIDEOROZHOVOR SO SAČKOM

VIDEOROZHOVOR S MICHNEVOM

Ukrajinský tenista, ktorý hovorí plynulo aj po slovensky, zvíťazil v 2. kole dvojhry nad 18-ročným švajčiarskym juniorom Leandrom Riedim 6:1, 6:3. „Bol som aj prekvapený, ale dnes som hral dobre. Vôbec som nerobil chyby, držal som ho pod tlakom a on kazil. Nezvládol to po mentálnej stránke. Ešte mu chýbajú skúsenosti, lebo síce hrá výborne na juniorských turnajoch ITF, ale mužský tenis je úplne o niečom inom," povedal po úspešnom zápase Vitalij Sačko, ktorý klub TC EMPIRE Trnava dobre pozná. Absolvoval tu už tréningové pobyty.

„Je tu skvelé prostredie, atmosféra, takýto klub ani nenájdete v Európe. Mám to tu rád," spomenul 22-ročný tenista, ktorý má tréningovú základňu v Prostějove, ale často ho je vídať v Bratislave. V hlavnom meste je jeho kondičným trénerom známy Maroš Molnár.

Medzi postupujúcich do štvrťfinále sa zaradil aj Čech Petr Michnev, ktorý zdolal Rakúšana Jonasa Trinkera 4:6, 6:3, 6:2.

Do piatkového štvrťfinále sa prebojoval aj jediný slovenský zástupca Lukáš Klein, ktorý zvíťazil nad Čechom Jiřím Lehečkom 4:6, 6:2, 6:3. 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.