Array

Druhý turnaj EMPIRE Women's Indoor 2020 spozná vo štvrtok všetky štvrťfinalistky dvojhry. Na hardovom podujatí s dotáciou 25 000 USD, ktorý sa hrá v klube TC EMPIRE Trnava, postupujú medzi najlepšiu osmičku nielen nasadené hráčky.

JANA FETT INTERVIEW

Ôsma nasadená Jana Fettová z Chorvátska zdolala v 2. kole dvojhry bieloruskú lucky loserku Annu Kubarevovú po výsledku 6:3, 6:2. „Som celkom spokojná s výkonom, ktorý som predviedla na kurte. Súperku som nepoznala, predtým som ju nikdy nevidela hrať. Prvý set bol tesný, mohlo to dopadnúť aj opačne. Ale myslím si, že v tej fáze som hrala konzistentnejšie ako ona. Bol to dobrý zápas," povedala Fettová po postupe pre www.tcempire.sk. Pre Chorvátku bolo najťažšou fázou zápasu, keď mala 4:3 v prvom sete. „Pôvodne som viedla 3:0, ale súperka sa potom dotiahla. Vtedy to bolo veľmi tesné, ale zvládla som to, čo mi nakoniec pomohlo k víťazstvu."

Fettová sa krátko vrátila aj k včerajšiemu súboju s českou juniorkou Annou Siskovou, ktorá ju potrápila v troch setoch. „Dnes to bolo ťažšie ako včera proti Anne Siskovej. Kubarevová bola dnes agresívnejšia, ale včerajšia súperka toho zase veľa vybehala."

Fettová sa cíti v Trnave príjemne. „Je tu pekne, už som v klube predtým bola. Hrala som na antuke stotisícový turnaj EMPIRE Slovak Open. Mám tu rada kurty, aj ľudí, ktorí sú v Trnave veľmi milí," dodala Chorvátka.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.