Array

V piatok 15. februára sme spoznali semifinalistky dvojhry na ženskom hardovom turnaji EMPIRE Women's Indoor 2019, ktorý sa hrá v klube TC EMPIRE Trnava. O postup do finále dvojhry si zahrá Allertová so Zajovou a Cadantu so Shinikovou.

ZAJA'S INTERVIEW           VIDEOROZHOVOR S ALLERTOVOU


Allertová zdolala v napínavom dueli štvrťfinále krajanku Martincovú 7:6(5), 4:6, 7:6(6). „Bol to náročný zápas, hlavne po fyzickej stránke. Samozrejme, je to vždy nepríjemné a divné, keď proti sebe hrajú Češky. Navyše sa poznáme. Som rada, že som vybojovala postup, bolo to z posledných síl. Nemôžem však povedať, že by som bola spokojná so svojím výkonom. Viem, že dokážem hrať lepšie," začala rozprávať o štvrťfinálovom zápase Allertová, ktorá je vďačná aj za to.

„Som rada, že som to zvládla po fyzickej stránke. Na turnaj som neprišla pripravená, vždy ma niečo trápi. Je to tak, keď sa vraciate na súťažné kurty po trištvrte roku. Telo nie je úplne zvyknuté. Prišla som si zahrať pár zápasov a keď to vydržím, je to super. Vybojovala som to, bola som na pokraji svojich síl," dodala.

Spoluhráčka Škamlovej do semifinále

Nemka Anna Zaja zdolala v piatok vo štvrťfinále dvojhry Talianku Paolini 6:3, 7:5 a postúpila do semifinále. Zaja je spoluhráčkou Slovenky Škamlovej zo štvorhry na tomto turnaji. „So svojím výkonom som veľmi spokojná. Myslím si, že som hrala dobre a aj podávala počas celého zápasu. Pri mojom podaní nemala súperka veľa šancí. Ja som sa ju snažila niekoľkokrát brejknúť, aj v druhom sete a nakoniec som to zvládla lepšie ako ona. Videla som ju predtým na niekoľkých turnajoch. Ale nikdy sme proti sebe nehrali, takže veľmi som ju nepoznala," hodnotila duel Zaja, ktorá v prvých dvoch kolách potrebovala na postup trojsetové bitky.

„Som rada, že som v semifinále. Včera mala súperka 3 mečbaly pri mojom servise, odvrátila som ich. Už to mohol byť môj koniec na turnaji. Nakoniec som to zvládla. V TC EMPIRE Trnava sa cítim dobre. Je to pekný klub, hotel máme pri kurtoch, všade je blízko a ľudia sú tu priateľskí. Som prvýkrát nielen v tomto meste, ale aj prvýkrát na Slovensku," dodala 207. hráčka rebríčka WTA vo dvojhre.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.