Array

Finále prvého turnaja EMPIRE Women's Indoor 2019, ktoré sa hralo na harde v TC EMPIRE Trnava, trvalo skoro až tri a pol hodiny. Tou šťastnejšou hráčkou po jeho skončení bola napokon Češka Lucie Hradecká, ktorá zdolala Slovenku Kristínu Kučovú 6:4, 3:6, 7:6(0).

 ZÁZNAM Z FINÁLE NA FACEBOOKU KLUBU

VIDEOROZHOVOR S KUČOVOU 

VIDEOROZHOVOR S HRADECKOU


Finále dvojhry ukončilo týždňový ženský turnaj s dotáciou 25 000 USD, ktorý sa hral na harde v klube TC EMPIRE Trnava. Trnavské podujatie naďalej čaká na víťazku dvojhru zo Slovenska, keďže v nedeľu to Kučovej nevyšlo.

„Myslím si, že Lucka bola dnes trochu lepšia hráčka. Ja som veľmi bojovala, ale ona ukázala lepšiu hru. Stále som sa doťahovala. Mala som i šance, keď som sa dotiahla na 5:5 v treťom sete. Vtedy som si myslela, že by sa to mohlo posunúť na moju stranu. Potom zahrala súperka výborne v tajbrejku, tam mi nedala šancu. Celé to bolo o mojej bojovnosti a o jej lepšom výkone. Dnes som bola trochu stuhnutejšia a to rozhodlo," povedala po finále Kristína Kučová.

Za stavu 4:6, 0:1 z pohľadu Slovenky vypadlo v hale TC EMPIRE nakrátko svetlo, Kučovej sa to celkom hodilo. „Priznám sa, že mne to pomohlo. Trochu som sa vtedy upokojila. Išla som sa prezliecť do šatne, vydýchla som si. Myslím si, že prestávka skôr prospela mne. Celkovo ma výsledok mrzí, lebo to bolo veľmi tesné. No Lucka vyhrala zaslúžene," pokračovala Kučová.

Slovenka strávila na kurte dovedna 3 hodiny a 25 minút. „Dlho som nemala takéto zápasové tempo. Som veľmi rada, že som tu mohla odohrať 5 zápasov. Mrzí ma, že to dnes vo finále nedopadlo dobre, ale beriem si z tohto turnaja tie pozitívne spomienky," dodala.

Sedem dní, sedem singlových zápasov a k tomu tri a pol hodiny na kurte vo finále. Takto vyzeral týždeň víťazky turnaja Lucie Hradeckej. „Som rada, že sa mi to podarilo. Bolo to náročné stretnutie. Obidve sme v ňom zahrali neskutočné lopty. Ale zahrali sme aj veľmi zle. Nezvládla som mečbal, potom to išlo do tajbrejku. Povedala som si, že na kurte som už dosť dlho, tak som išla do toho odvážne. Kika hrá podobne ako ja, obojručne, stihne toho veľa. Mne dnes nešiel servis, ako by som si priala," hovorila o finále Hradecká. „V Trnave sa mi hrá dobre, mám rada rýchle povrchy v hale. Tu to nie také rýchle, dá sa to stihnúť," uzavrela.

Druhý turnaj už od pondelka

Obidve finalistky uvidíme aj na druhom turnaji EMPIRE Women's Indoor 2019, ktorý sa začína hneď v pondelok 11. februára kvalifikáciou. Lucie Hradecká i Kristína Kučová si vďaka výnimke special exempt zahrajú opäť a to rovno v hlavnej súťaži dvojhry.

Fotografie z finále:

IKO 2108

IKO 2231

IKO 2320

IKO 2331

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.