Array

ROZHOVOR S BRNOM

Člen domáceho klubu a medzinárodnej akadémie David Damian Brna úspešne zvládol prvé kvalifikačné kolo dvojhry na mužskom antukovom turnaji EMPIRE Futures Trnava 2017.

 


ROZHOVOR S BRNOM

Brna hral v úvodnom kvalifikačnom kole s českým tenistom Danielom Vrbom, ktorého zdolal 6:1, 6:0. „Poznal som ho z turnajov, z mladších kategórií. Tam bol veľký talent, ale dlho som ho nevidel. Mal veľmi slušný servis, bolo ho zložité returnovať späť do kurtu. Vo výmenách som bol potom už lepší, tak tam nebol žiadny problém. Veľmi som si pomáhal servisom, išlo to hladko. No o gemy sme sa však aj ťahali, takže výsledok trochu klame," zhodnotil svoje vystúpenie David Brna, ktorý je v domácom klube a rád by tu zaznamenal úspech. Už niekoľkokrát bol na turnajoch Futures blízko k zisku prvého ATP bodu. Teraz má šancu opäť. Musel by však postúpiť z kvalifikácie do prvého kola dvojhry a tam zvíťaziť.
„V TC EMPIRE sa mi hrá výborne, je to rýchla antuka. Sedí mi to, cítim sa tu pohodlne. Dúfam, že sa uchytím na domácej pôde," dodal.
V sobotu ešte hrali ďalší domáci kluboví hráči Marek Lukačovič, Samuel Paulovčák, Pavel Shumeiko a Daniel Trčka. Z postupu do druhého kola sa tešili Samuel Paulovčák i Pavel Shumeiko.

Výsledky, 1. kolo kvalifikácie:

David Brna (SVK) - Daniel Vrba (CZE) 6:1, 6:0

Adam Blecha (CZE) - Marek Lukačovič 6:2, 3:6, 5:7

Samuel Paulovčák (SVK) - Tomas Krcma (CZE) 6:1, 6:0

Pavel Shumeiko (UKR) - Petar Pjevcevic (SRB) 6-3, 2:6, 6:4

Daniel Trčka - Gabriel Schmidt (AUT) 5-7 0-6

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.