Array

Slovenský reprezentant Marek Gergely a Holanďan Ricky Molier triumfovali vo štvorhre na 24. ročníku medzinárodného turnaja v tenise na vozíku Slovakia Open 2017 v Trnave s celkovou dotáciou 14 000 USD.

V sobotňajšom finále si ako nenasadení poradili s druhým nasadeným poľsko-nemeckým tandemom Kamil Fabisiak, Steffen Sommerfeld 6:2, 2:6, 12:10 (zápasový tajbrejk).

Vo dvojhre sa Gergely dostal na antukových dvorcoch TC EMPIRE v Trnave do štvrťfinále, v ktorom prehral so štvorkou pavúka Nicom Langmannom z Rakúska 3:6, 3:6. Singlový primát si v Trnave napokon vybojoval tretí nasadený Argentínčan Agustin Ledesma nedeľňajším finálovým víťazstvom 6:3, 6:4 nad Rickym Molierom z Holandska. Ten vyradil vo štvrťfinálovom dueli favorizovanú jednotku turnaja Davida Casca z Argentíny (6:3, 7:5).

V ženskej kategórii si v singli vybojovala prvenstvo Emmanuelle Morchová z Francúzska, ktorá ako štvrtá nasadená zdolala trojku turnaja Antonellu Pralongovú z Argentíny hladko 6:1, 6:2. Pralongová si všetko vynahradila deblovým triumfom: spolu s krajankou Mariou Florenciou Morenovou ako druhé nasadené tenistky uspeli vo finálovom súboji s turnajovými jednotkami - švédsko-švajčiarskym tandemom Rebecka Bellanderová, Nalani Buobová 2:6, 6:1, 10:8.

Tenisový turnaj vozičkárov Slovakia Open sa zrodil v roku 1993. Vďaka účasti viacerých popredných svetových hráčov sa časom stal jedným z najvýznamnejších medzinárodných podujatí zdravotne znevýhodnených športovcov, ktoré sa organizujú na Slovensku.

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.