Array

Vanda Vargová zvíťazila na piatich turnajoch okruhu Tennis Europe pod vedením trénera Juraja Jančoviča, ktorý sa podelil s poznatkami o jej hre. Vedie ju vyše roka a je preňho veľkou výzvou aj preto, že je iná ako mnohí jej rovesníci.

Čím je spôsobené to, že Vanda v poslednom období takto napreduje?
„Vanda začína využívať svoj talent a potenciál. Je psychicky odolnejšia a jej tenis je taktickejší, ako tomu bývalo predtým."

Čo by ste označili za jej najväčšie pozitíva ako hráčky, čím je výnimočná po osobnostnej aj hernej stránke?
„Je tvrdohlavá, drzá a neskrotná, čo jej v zápasoch pomáha. Herne vie predviesť viacero štýlov, vie hrať veľmi pestro, nie je predvídateľná. Mení tempo hry, dobre číta a cíti hru súperiek a zvláda to aj po taktickej stránke. Je dynamická a veľmi dobre sa pohybuje."

Kedy malo Slovensko naposledy takú dominantnú hráčku v jej veku ako je ona?
„To naozaj neviem, či sa niekomu podarilo vyhrať 5 turnajov zo série Tennis Europe v rade, ako to teraz dokázala Vanda. Samozrejme, že Slovensko malo v minulosti niekoľko podobne talentovaných hráčok."

V čom profituje z prítomnosti a tréningov v klube TC EMPIRE Trnava, ktorého je členkou?
„V Trnave má ľudí, ktorých má rada a trávi tu celé dni. Má tu všetko, čo potrebuje na prípravu, dobrý sparing a kondičnú prípravu pod dohľadom tímu Molfit, kde pôsobí renomovaný kondičný tréner Maroš Molnár."

Ako sa vám s Vandou spolupracuje a ako dlho ju vediete?
„Spolupracujeme rok a štvrť. Videl som v jej hre potenciál, zaujala ma a vyžiadal som si ju ako zverenkyňu. Ona to tiež prijala s nadšením. Vanda je výzvou, je iná ako väčšina hráčov. Pri nej musí byť tréner aj psychológom. Ale na druhej strane je veľká bojovníčka, vie do svojej hry preniesť technické a taktické rady a hrá pestrý, dynamický a celodvorcový tenis."

Aké má predpoklady do budúcnosti?
„Verím, že sa z nej môže stať veľmi kvalitná hráčka. Hrá chalanský tenis, má pestrú paletu úderov a je správne drzá."

Vargová a jej tréner po triumfe na turnaji v Trnave:

20170430 Vargova

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.