Romana Zelenayová potvrdila post nasadenej jednotky na halových majstrovstvách Slovenska do 12 rokov a získala titul bez straty setu. Víťazstvo jej zaistilo účasť na halových majstrovstvách Európy družstiev do 12 rokov, ktoré sa uskutočnia na konci januára v rakúskom Neudorfe.

Majstrovstvá sa uskutočnili 16.-19. januára na kurtoch HSC Piešťany, kde sa hralo v dvojkurtovej hale s tvrdým povrchom Plexipave. Prvé dve kolá zvládla bezchybne, keď svojim súperkám povolila uhrať iba jednu hru. V prvom kole vyradila Baniarovú a v druhom oddielovú spoluhráčku Terezku Gavalcovú. Vo štvrťfinále sa stretla s Konvičnou a prvý set bol veľmi vyrovnaný s množstvom dlhých výmien. Romanka dokázala otočiť z 0:2 a 2:4 na 7:5 a tým súperku definitívne zlomila a druhý set vyhrala 6:1. V semifinále nedala šancu Stanovej a vo finále sa stretla so Šaškovou z Tvrdošína. Šašková predvádzala výbornu hru počas celého turnaja a očakával sa vyrovnaný súboj. Romanka avšak predviedla najlepší výkon počas majstrovstiev a po výsledku 6/2 6/0 sa tešila z prvého titulu majsterky Slovenska. K titulu z dvojhry pridala aj semifinále štvorhry po boku Plajovej.

Z ďalších zástupkýň TC EMPIRE Trnava sa podarilo prejsť prvým kolom iba Terezke Gavalcovej, ktorá zdolala Vizváryovú. Paule Nebylovej, Elle Pláteníkovej ani Adelke Gemzickej sa prvým kolom bohužiaľ nepodarilo prejsť.

Majsterka Slovenska do 12 rokov Romana Zelenayová s Tomášom Bolemanom:

Zelenayova Boleman DSC 0010

Finalistky:

Zelenayova DSC 0008

Zelenayova Boleman DSC 0011

 

 

 

 

 

  

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.