V rovnakom termíne ako sa konali regionálne majstrovstvá dorastencov v našom klube, prebiehal turnaj dorasteniek v Jaslovských Bohuniciach a mladšie žiactvo súperilo v Piešťanoch, na HSC a v Kúpeľoch. K Viktorovi Bánczimu sa dokázala pridať Romana Zelenayová, ktorá vyhrala dvojhru aj štvorhru.

V kategórii mladších žiačok sme mali najpočetnejšie zastúpenie, keď až 8 dievčat sa predstavilo v pavúku regionálnych majstrovstiev. Naplnili sa papierové predpoklady a do finále postúpili 2 najvyššie nasadené: Romana s Kajou Mrázikovou. Romana zvíťazila tesne 7/5 7/5. Obe dievčatá bez väčších problémov dokráčali do finále, keď Romana sa v druhom kole stretla s Terezou Porubskou a v semifinále s ďalšou Terezou, ale tentoraz Gavalcovou. Terezka Gavalcová na ceste do semifinále porazila dve spoluhráčky z nášho klubu, Adelu Gemzickú v druhom kole a vo štvrťfinále Elu Pláteníkovú. Do štvrťfinále sa prebojovala ešte aj Paula Nebylová, ktorá skončila na rakete Mrázikovej. Kolo dokázali uhrať už spomínané Tereza Porubská a Adela Gemzická. Prvým kolo sa nepredrali Lujza Juráková a Simona Trellová. 

Romana s Kajou potvrdili formu aj vo štvorhre, kde spolu triumfovali a vo finále zdolali pár Pláteníková, Mihálová. Do semifinále sa prebojovali aj Nebylová, Gavalcová.

V kategórii mladších žiakov sme mali trojnásobné zastúpenie v podobe Adriána Štancela, Tomáša Melicheríka a Adama Bačíka. Adam ako najmladší z chalanov sa neprebojoval cez prvé kolo. Adrián aj Tomáš mali prvé kolo voľno a v druhom kole si poradili zo svojimi súpermi. Vo štvrťfinále obaja vypadli, Adrián s Gulom po tuhom trojsetovom boji 7/5 5/7 4/6 a Tomáš s Bernáthom 3/6 5/7. Chalani sa prebojovali do semifinále štvorhry.

V kategórii dorasteniek sme mali štvornásobné zastúpenie: Patrícia Hlinková, Stella Kovačičová, Karin Kožlejová a Alexandra Lázárová. Práve do Saši sa vkladali najväčšie nádeje, keďže bola druhá nasadená. Saša dokázala z našich dievčat uhrať najlepší výsledok a to je semifnále. Stella sa prebojovala do štvrťfinále, kde podľahla neskoršej víťazke Maluniakovej. Paťa uhrala kolo a Karin prehrala hneď svoj prvý zápas.

Stella získala titul vo štvorhre po boku Šimovej a Saša s Karin boli v semifinále.

Romana po triumfe vo dvojhre:

regionalne zelenayova DSCF2137

 

Romana po triumfe vo štvorhre:

regionalne DSCF2139

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.