Halové majstrovstvá starších žiakov v západoslovenskom regióne pre rok 2015 sa konali od 13. do 15. decembra v TC EMPIRE Trnava na Hajdóczyho ulici v hale na novom tvrdom povrchu. Výnimočne sa na nich darilo opäť našim hráčom.

Tenisti nášho klubu odštartovali halovú sezónu na výbornú, keď sa singlovými majstrami západoslovenského regiónu stali mladší žiaci Alfréd Almáši a Natália Slabá, v doraste Jakub Behúň a Kiara Petrovická bola vo finále.

Potom prišli na rad v domácom klube naši starší žiaci, ktorí mali v hlavnom pavúku dvojhry početné zastúpenie – dovedna trinásť hráčov.

Najúspešnejším členom TC EMPIRE Trnava sa stal János Fekete, ktorý na ceste do finále nestratil ani set. Po prvom voľnom kole zdolal v druhom klubového kolegu Alfréda Almásiho 6:0, 6:1. Vo štvrťfinále si poradil podobne hladko s Filipom Urbánkom 6:1, 6:0. Fekete nezaváhal ani v semifinále, kde porazil ďalšieho klubového spoluhráča Adama Arbeta dvakrát 6:4.

V singlovom finále sa stretol v pondelok o 09:30 s ďalším členom trnavského klubu Lukášom Bielikom. Fekete zvíťazil 6:4, 6:2 a teší sa z titulu majstra vo dvojhre v západoslovenskom regióne!

V debli dvojica Fekete/Bielik nastúpila v pondelok po 11:30 proti páru Adam Arbet/Tomáš Krajčír. Tešili sa druhí menovaní po triumfe 4:6, 6:4, 10:8

kraj3

4 najúspešnejši hráči turnaja - zľava: Adam Arbet, Tomáš Krajčír, Lukáš Bielik a János Fekete

kraj2

Semifinalisti štvorhry - zľava: Miloš Karol, Šimon Škvarka

kraj1

Semifinalisti štvorhry - zľava: Michal Novanský, Anton Magdolen

 

 

 

 

Oznamy

Zberači a zberačky pozor !

V areáli TC EMPIRE Trnava sa uskutoční EMPIRE Tennis Academy Open 2024. Ide o medzinárodný ženský turnaj s dotáciou 60 000 USD. Deti, ktoré majú záujem zbierať loptičky sa môžu prihlásiť u p. Bolemana 0911 170 738. Pre deti zabezpečíme oblečenie, jedlo a pitný režim.Turnaj prebieha od utorka 7.5. do nedele 12.5.2024. Zbierania sa môžete zúčastniť iba niektoré dni alebo víkend. Pomôže čokoľvek. Tešíme sa na spoluprácu. 

Termínová listina 2024

Hľadáme nové tenisové talenty

Nepretržite prebieha nábor detí do tenisovej prípravky TC EMPIRE Trnava. Hľadáme nové tenisové talenty, ktoré sa budú pripravovať pod dohľadom kvalifikovaných trénerov. Ďalšie informácie u p. Bolemana 0911 170 738, Táto e-mailová adresa je chránená proti spamovým robotom. Na jej zobrazenie musíte mať zapnutý JavaScript. .

 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.