Array

Deň otvorených dverí v trnavskom klube, ktorý je spojený so zápisom detí do tenisovej prípravky, sa uskutoční v areáli TC EMPIRE Trnava na Hajdóczyho ulici v sobotu 1. apríla 2017. Ide o jedinečnú príležitosť stretnúť hviezdnu Elinu Svitolinovú a pozrieť si tenisový klub, ktorý je za rok 2016 najlepším na Slovensku.

Deň otvorených dverí, na ktorom organizátori radi privítajú deti, ich rodičov a aj známu ukrajinskú tenistku Elinu Svitolinovú, sa začína o desiatej ráno a bude trvať do druhej poobede. Pre návšteníkov je pripravený bohatý program vrátane detských atrakcií, skákacieho hradu, maľovania na tvár, pohybových hier, ukážiek tenisu či chutnej grilovačky.

„Sme radi, že aj tento rok môžeme deťom a ich rodičom predstaviť náš klub, ktorý patrí v Trnave a v širokom okolí k najznámejším a najaktívnejším. Budujeme nielen špičkovú medzinárodnú tenisovú akadémiu, ale naši tréneri sa venujú aj najmenším talentom zo Slovenska či z Trnavy a okolia, ktorí už aj v mladom veku dosahujú výborné výsledky. Tenis je náročný, ale populárny šport a myslím si, že ak rodičia dajú svoje deti na tenis, môže to byť len na prospech ich ratolestí," povedal športový riaditeľ klubu Tomáš Boleman.

„Náš sobotňajší program nebude len o tréningoch či pohybovej príprave, ale aj o zábave pre všetky deti, možno budúce tenisové nádeje. Radi u nás privítame aj celé rodinky hladné po športe a zábave. Sme radi, že pozvanie na tento deň prijala aj členka našej akadémie Elina Svitolinová z Ukrajiny, ktorá je aktuálne desiatou najlepšou hráčkou na svete," dodal s úsmevom Boleman.

DOD 2017

 

 
 
 

Copyright &copy 2011 TC Empire, a.s.